Pahimus: Kun maailma ei riitä

0

Pahimus pahoitti viime viikolla mielensä monestakin asiasta, joten eiköhän käydä muitta mutkitta listauksen kimppuun.

Tämänviikkoisen kirjoitukseni otsikko on viittaus kahteen asiaan: jatkuviin ja mieltä hiertäviin katutöihin sekä Bond-elokuviin. Ensin viimeksi mainitusta: vaikka Pahimus viime viikolla totesikin syksyn olevan ihan mukiinmenevä vuodenaika, ei kaikki ole loppuvuoden pimenevinä iltoina suvea kauniimpaa. Allekirjoittaneen kesätapoihin kuuluu katsoa legendaariset Bond-elokuvat, ja kyllä, vuosi vuoden perään aina uudelleen ja uudelleen. Kun Bond-maraton loppuu, loppuu kesäkin. Ja se on aina yhtä haikeaa.

Sitten katutöihin, vesiputkisaneerauksiin, kaukolämpöasennuksiin, huoh, mitä näitä nyt on. Pahimus kävi äitimuorinsa padoilla viikonloppuna ja järkyttyi pahanpäiväisesti. Autotiet oli tilkitty erilaisin kyltein ja maansiirtokonein, eikä vain yhdestä vaan useammasta risteyksestä! Jouduin sitten kiertämään naapurikaupunginosan, melkein naapurikaupunginkin, kautta. Ja näillä bensan hinnoilla se ei ole mitään hupihommaa!

Tokihan Pahimus sen ymmärtää, että infrastruktuurista täytyy pitää huolta. Mutta eikö tämä maailma tule koskaan valmiiksi? Kun yksi työ on tehty, alkaa heti toinen. Ja yleensä vieläpä seuraavassa kadunkulmassa.

Onneksi ratkaisu on olemassa: Pahimus siirtyy käyttämään helikopteria. Myös lähikauppareissuilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän