Lisärahaa paloasemalle ja kiinteistökauppoihin

0

Kaarinan kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantaisessa (4.9.) kokouksessaan Krossin paloasemahankkeen määrärahan noston yhdeksästä miljoonasta 12 miljoonaan euroon. Tehty päätös on kuitenkin ehdollinen niin pitkään, kunnes paloasemarakennuksen tuleva vuokralainen, eli Varsinais-Suomen hyvinvointialue, varmistaa vuokraavansa kohteen aiemmin suunnitellusti.

Kaarinan tekninen johtaja Jyrki Haapasaari kertoi maanantain kokouksessa pallon olevan nyt hyvinvointialueella. Sen on kelpuutettava Krossin paloasema osaksi palveluverkkoaan ja sen jälkeen hyväksyttävä asemasta tehtävä vuokrasopimus.

Haapasaari arvioi, että Varhan päätöksille voitaneen odottaa lainvoimaa ennen vuodenvaihdetta.

Kaupunginvaltuusto myönsi lisämäärärahaa myös kolmelle kiinteistökaupalle yhteensä 815 000 euron edestä. Täten Kaarina ostaa kiinteistöt Lakarista ja Lemunniemeltä sekä kiinteistön määräalan Lakarista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän