Perussuomalaisilta selvityspyyntö Kaarinan turvallisuustilanteesta

0
Kuvituskuva: TS-arkisto/Ben Serlo. Kuvan tilanne on lavastettu.

Kaarinan perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti maanantaisessa (4.9.) kaupunginvaltuuston kokouksessa kirjallisen selvityspyynnön nuorten turvallisuustilanteesta Kaarinassa.

Selvityspyynnössä viitataan sosiaalisessa mediassa levinneisiin väkivaltavideoihin, joissa nuoria nöyryytetään ja alistetaan monilla tavoin. Videoita on taltioitu esimerkiksi Paimiossa, ja kyseisistä tapauksista on uutisoitu laajasti muun muassa Turun Sanomissa ja Kunnallislehdessä.

Kaarinan perussuomalaiset haluaa tietää kaupungin kaunistelemattoman turvallisuustilanteen. Selvityspyynnössä kysytään, miten kaarinalaisten turvallisuustilanteesta huolehditaan, jotta lapset ja nuoret voivat elää ja harrastaa turvallisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän