Pahimus: Vegesackin jalanjäljissä

0

Pahimus innostui kuultuaan, että Jula saapuu Kaarinaan. Ai mikä Jula? Google tietää kertoa, että kyseessä on ruotsalainen tee-se-itse-ihmisille suunnattu liikeketju, joka kauppaa tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin.

Innostuksen taustalla ei kuitenkaan ole se, että Jula rantautuu aivan Pahimuksen takapihalle vaan se, miksi liikeketju tekee niin. Lehdestä luetun jutun perusteella yritys haluaa vahvistaa läsnäoloaan Turun seudulla. Toisin sanoen valloittaa Turun.

Keskivaikeasta alemmuuskompleksista 1900-luvun Kaarinan sortovuosista lähtien kärsinyt Pahimus nauttii valtavasti siitä, että kansainväliset suuryritykset haluavat kerta toisensa jälkeen saavuttaa Turun Kaarinasta käsin. Täytyy uskoa, että Julan valtausyritys onnistuu kuitenkin paremmin kuin Enst von Vegesackin johtamien ruotsalaisjoukkojen kaappausyritys Lemunniemessä 215 vuotta sitten.

Jos tuolloin rynnistys loppui Lemunniemeen ja Sauhuvuoren rinteille, mennään tällä kertaa toivottavasti loppuun asti. (Turun) torilla tavataan!