Päivänpolttavaa Varha-asiaa Kaarina-talossa

0

Kaarina-talossa järjestetään Hyvinvointia ja terveyttä ikäihmisille ja vammaisille -tapahtuma keskiviikkona 4. lokakuuta. Kaarinan vammaisneuvoston sekä vanhus- ja veteraanineuvoston organisoiman tilaisuuden keskiössä on vuodenvaihteessa toimintansa aloittanut Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha). Miten palvelut tuotetaan uudella hyvinvointialueella? Millä tavoin erilaisten asiakasryhmien erityiset haasteet huomioidaan? Säilyykö kaikki ennallaan vai ei?

Tilaisuuteen on kutsuttu puhumaan Varhan vammaispalvelujohtaja Sari Hietala. Lisäksi Varhan vanhusneuvoston edustaja Minna Pohjola kertoo kuulijoille vanhusneuvoston toiminnasta. Kaarinan kaupungin informaatikko Sari Saarela puolestaan luennoi siitä, miten kirjasto- ja kulttuuripalvelut edistävät hyvinvointia.

Läsnäolijoilla on mahdollisuus keskustella ja esittää kysymyksiä Varhan ständipisteellä, jossa tavattavissa ovat potilasasiamies sekä ravitsemusasiantuntija. Ständiltä löytyy lisäksi tietoa Varhan vaikuttamiselimistä ja palautteenantokanavista. Hyte-pisteellä jaetaan materiaalia esimerkiksi kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Tilaisuudessa tarjoillaan myös musiikkielämyksiä ja taidetta Kaarina-talon uusien näyttelyjen muodossa.

Hyvinvointia ja terveyttä ikäihmisille ja vammaisille -tapahtuma Kaarina-talossa keskiviikkona 4. lokakuuta kello 15 alkaen.

Juttua korjattu 3.10.2023 kello 15.46. Muutettu tapahtuman virheellinen päivämäärä oikeaksi.