Käärijä tähdittää ensi vuoden Saaristo Festivaalia – uutuutena retrolava

0
Vihreistä hihoistaan tunnettu euroviisumenestyjä Käärijä esiintyy ensi kesänä Kaarinassa Saaristo Festivaalilla. Kuva: TS-arkisto/Lennart Holmberg

Ensi kesän Saaristo Festivaalin ensimmäiset artistikiinnitykset on julkaistu. Hovirintaan saapuvat musisoimaan kesäkuussa Käärijä, Ellinoora, Portion Boys, Maija Vilkkumaa, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Ressu Redford, Pete Parkkonen, Ida Paul & Kalle Lindroth sekä Reino Nordin. Lisänimiä annetaan julkisuuteen marraskuun lopussa.

Festivaalilla on ensi vuonna kaksi esiitymislavaa. Retrolavalla nähdään ysäri- ja retrokokoonpanoja Suomesta ja maailmalta. Konsepti on Hovirinnassa uusi, mutta se on niittänyt suosiota esimerkiksi Radio Nova Festivaalissa Helsingissä ja Tapiola Festivaalissa Espoossa.

Saaristo Festivaalin tuotantoyhtiönä toimivan Loud’n Live Promotions Oy:n tiedotteessa kerrotaan, että ensi kesän riehassa on ennätysmäärä istumatilaa, kun alueelle tuodaan lähes 2 000 istumapaikkaa.

Saaristo Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 Saaristo Open -nimellä. Ensi vuonna tapahtuma raikaa 7.–8. kesäkuuta.

Arkistokuva kuluvan vuoden Saaristo Festivaalilta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän