Langh Shipin uusin alus lipuu pian Kiinasta Suomeen – Sai nimensä Linda Langhin tyttären mukaan

0
Lovisa on Langh Shipin ensimmäinen alus kolmen, 7 800 tonnin monikäyttöisen kuivarahtialuksen sarjasta. Kuva: Bingl

Piikkiöläisvarustamo Langh Shipin uusin alus on kastettu ja luovutettu varustamolle marraskuun ensimmäisenä päivänä Kiinassa.

Alus on rakennettu Wuhun telakalla ja se nimettiin Lovisaksi varustamon omistajaperheenjäsenen Linda Langhin tyttären Greta Lovisan mukaan.

Kolmivuotias Greta Lovisa oli juhlatilaisuudessa leikkaamassa nauhan, joka vapautti samppanjapullon aluksen kylkeen. Langhin perheellä on perinne nimetä aluksiaan perheen naisten mukaan.

Aluksen nimeämisen lisäksi tilaisuudessa esitettiin perinteinen kiinalainen leijonatanssi ja kuultiin tervetuliaissanat Langh Shipin toimitusjohtaja Laura Langh-Lagerlöfiltä. Puheita pitivät Wuhun telakan hallituksen puheenjohtaja Zhang Zhao sekä SDARIn tekninen johtaja Wang Guangyi.

Tornio–Alankomaat-reitille

Lovisa aloittaa pian matkansa Eurooppaan työllistyäkseen ruostumattoman teräksen valmistajan Outokummun liikenteessä Tornion ja Alankomaiden Terneuzenin välille. Alus tulee pääsääntöisesti kuljettamaan puolivalmiita sekä valmiita terästuotteita yhteen suuntaan sekä raakamateriaalia tehtaalle paluumatkalla. Lastiruuman voi joustavasti muuntaa sopimaan muunlaiselle lastille, kuten esimerkiksi konteille.

Lovisa on Langh Shipin ensimmäinen alus kolmen, 7 800 tonnin monikäyttöisen kuivarahtialuksen sarjasta. Sen tilaus tehtiin keväällä 2021 ja viimeiset merikokeet suoritettiin lokakuussa 2023.

Alus on suunniteltu ympäristöystävällisyys vahvasti huomioiden. Wärtsilän toimittama pääkone on 4500 kW dual fual, joka voi polttaa perinteisen MGO:n (Marine Gas Oil, meriliikenteessä käytettävä kaasuöljy) ja LNG:n (Liquified Natural Gas, nesteytetty maakaasu) lisäksi myös biodieseliä sekä biokaasua.

Energiatehokas runkosuunnittelu on kiinalaisen suunnittelutoimisto Shanghai Merchant Ship Design and Research Instituten (SDARI) suunnittelema. Alus on varustettu Langh Techin painolastiveden käsittelylaitteistolla, joka estää haitallisten vieraslajien leviämistä painolastitankkiveden mukana, sekä korealaisen Gas Entecin FGSS-järjestelmällä, eli polttoaineen syöttöjärjestelmällä.

Langh Tech on myös hiljattain aloittanut yhteystyön Gas Entecin eurooppalaisena edustajana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän