Pahimus: Pahimuksesta brand manageriksi?

0

Sanotaan se nyt suoraan: mennyt kesä ja syksy ei ole ollut Pahimukselle herkkua. Pahimukselta lähti työpaikka alta, ja pitkän uran asiakaspalvelupäällikkönä tehnyt uratykki joutui vuosikymmenien tauon jälkeen työnhakuun.

Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, vakuutti TE-toimiston virkailija. Työpaikkoja on tarjolla, ja vieläpä Pahimuksen leipälajeista, eli kaupan, markkinoinnin ja asiakaspalvelun aloilta.

Totta tosiaan, paikkoja näytti olevan tarjolla piinkovalle ammattilaiselle satapäin. Yksi yritys etsi brand manageria, kun taas toinen kartoitti sopivaa development manageria. Eräs firma mieli chief financial officeria, jonka vasemmaksi kädeksi toivottiin sujuvaa controlleria. Toisaalla haikailtiin tech support -tiimin vetäjän perään.

Aktiivimallin korventama Pahimus päätyi lopulta hakemaan brand managerin paikkaa, ja toivoi, että haastattelu kertoisi tarkemmin minkälaisesta manageriroolista voisi olla kyse. Haastattelussa recruiting coordinatoriksi esittäytynyt henkilö kysyi, että miten proaktiivinen business to business -asiakassuhteiden kehittäjä Pahimus on.

Unfortunately Pahimuksen ja business to business -orientoitunutta brand manageria etsineen yrityksen goalsit ja valuet eivät kohdanneet.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän