Yhteystiedot

Toimituksen sähköposti: toimitus@kaarina-lehti.fi

Toimituksen osoite: Pyhän Katariinan tie 11, 20780 Kaarina. Palvelemme pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse joten jos sinulla on käyntia edellyttävää asiaa toimistolle, sovi siitä etukäteen myynnin ( (02) 588 8613)  tai toimituksen kanssa (02) 588 8617.

Uudet tilaukset, osoitteenmuutos, laskutus: p. (02) 770 2626 / tilaukset@kaarina-lehti.fi, ma-pe klo 8-16


Irtonumeromyynti:

K-Market Kuusisto, Kumputie 2

Kaarinan R-kioski, Puntarikatu 1

Päätoimittaja Taina Tukia

taina.tukia@kaarina-lehti.fi

Pitkän linjan paikallislehden tekijä, tuttu jo aiemmalta jaksolta Kaarina-lehden päätoimittajana (vuodet 1995-2000) ja nyt aloittanut tehtävässä 12/2017. Organisaattori, joka on parhaimmillaan pienessä kiireessä.

Työsarkaa tällä hetkellä Kaarina-lehden lisäksi entuudestaan Kunnallislehti, jonka toimitus sijaitsee Paimiossa. Päätoimittajan tavoittaa halutessaan ja sovitusti kasvokkain toimituksessa joko Kaarinassa tai Paimiossa mutta myös “kenttätyöstä”. Vuosien kokemuksella uskon, että paikallisuutisissa on särmää, ja muutoksissa riittää uutisoitavaa. Motto: tekemällä oppii jokainen.


Tuottaja, toimittaja  Maria Kesti

p. 044 55 44 541 / info@mariakesti.fi

Piispanristin ala-asteen, Veitenmäen ja Vaarniemen yläasteiden ja Kaarinan lukion Paraisille muuttanut kasvatti palasi yrittäjänä lehteen, jossa sai ensimmäiset oppinsa toimittajantyöstä. Toimittaja, jolla on humanistin sydän ja insinöörin mieli. Työskentelee mieluiten keskiyöllä, nauttii hyvästä kielestä, vanhoista taloista ja metsistä. Toiminut takavuosina myös ilmaisutaidon opettajana, mediatutkijana ja kielenhuoltajana. Pitää jännittävänä sitä, että oma työalusta – media – on yhteiskunnallisen vallankumouksen myrskynsilmässä, jossa internet muovaa uusiksi sen, miten ja mistä uutisia luetaan ja jaetaan.


Toimittaja Heinimaija Hirvonen

p. (02) 588 8617 / heinimaija.hirvonen@kaarina-lehti.fi

Sukunsa juurille Varsinais-Suomeen muuttanut pohjoiskarjalainen, joka rakastaa yli kaiken jalkapalloa, hyviä tarinoita, kuumasti porottavaa aurinkoa ja karkkipäiviä. Innostuu erityisesti epäkohtiin puuttumisesta, tavallisten ihmisten elämäntarinoista ja on helposti suostuteltavissa mukaan erilaisiin tempauksiin. On hypännyt haastateltavien yllyttämänä laskuvarjolla alas kolmen kilometrin korkeudesta, sukeltanut 11 metrin syvyyteen ja ryöminyt maanalaiseen kallioluolaan. Odottaa seuraavaa haastetta.


 

Toimituksen vakituiset avustajat: Pekka Tenhonen, Mikko Perttunen, Jaana Pakarinen, Ada Potinkara, Timo Kalenius, Laura Peltonen.

 


Ilmoitusmyyjä Terese Kukkonen

p. (02) 588 8613 / 050 3089031 / terese.kukkonen@kaarina-lehti.fi

Iloinen, reipas ja periksiantamaton persoona, jonka harrastuksiin kuuluvat muun muassa salilla käyminen, hiihtäminen ja rullaluistelu. Odottaa malttamattomana kevään ensi tuoksua ja haaveilee pääsevänsä jonakin päivänä matkalle jonnekin hyvin, hyvin kauas uimaan delfiinien kanssa.


Ilmoitusmyyjä Ann-Mari Siikalampi

0440 798 800 / ann-mari.siikalampi@kaarina-lehti.fi

Työn touhussa jo kukonlaulun aikaan, vaikka muut vielä hierovat unihiekkaa silmistään. Nauttii työnsä vapaudesta. Kun saa määritellä omat työaikansa, jää aikaa myös perheelle, miehelle ja kolmelle tyttärelle – ja hevosille. Hevoset ovat Ann-Marin ja tyttäriensä yhteinen intohimo. Ann-Mari aloitti ratsastamisen 4-vuotiaana. Tallin tomut karisivat saappaista yli 20 vuodeksi, mutta kun hän pisti jälleen nenänsä tallille, ei hän sieltä malttaisi olla poissa ollenkaan.

 

Ilmoitusvalmistaja

p. (02) 269 3666 / ilmoitukset@kaarina-lehti.fi

 

Toimitusjohtaja Jaakko Ketonen / p. (02) 2694644

Myyntipäällikkö Sari Kuusinen / p. 040 539 0969/ sari.kuusinen@sss.fi

 

Vaihde TS-YHTYMÄ p. 02 588 8600

 

Kaarina-lehden Mediakortti