Yhteystiedot

Toimituksen sähköposti: toimitus@kaarina-lehti.fi

Toimituksen osoite: Pyhän Katariinan tie 11, 20780 Kaarina

Palvelemme pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse, joten jos sinulla on käyntia edellyttävää asiaa toimistolle, sovi siitä etukäteen myynnin (02) 588 8613) tai toimituksen kanssa (02) 588 8654.

Uudet tilaukset, osoitteenmuutos, jakeluhäiriöt, laskutus hoituvat täältä.


Irtonumeromyynti:
K-Market Kuusisto, Kumputie 2
Kaarinan R-kioski, Puntarikatu 1


Päätoimittaja Taina Tukia  taina.tukia@kaarina-lehti.fi

Pitkän linjan paikallislehden tekijä, tuttu jo aiemmalta jaksolta Kaarina-lehden päätoimittajana (vuodet 1995-2000) ja nyt aloittanut tehtävässä 12/2017. Organisaattori, joka on parhaimmillaan pienessä kiireessä.

Työsarkaa tällä hetkellä Kaarina-lehden lisäksi entuudestaan Kunnallislehti. Lehtien toimitustyöstä vastaa yhteistoimitus. Päätoimittajan tavoittaa halutessaan ja sovitusti kasvokkain toimituksessa joko Kaarinassa tai Paimiossa mutta myös “kenttätyöstä”. Vuosien kokemuksella uskon, että paikallisuutisissa on särmää, ja muutoksissa riittää uutisoitavaa. Motto: tekemällä oppii jokainen.

Toimittaja Jan Sundman      

p. (02) 588 8654 /jan.sundman@kunnallislehti.fi

Erityisesti paikallisista ilmiöistä ja paikallisurheilusta kiinnostunut reportteri, joka hurahtaa helposti aiheeseen kuin aiheeseen. Syntynyt Piikkiössä, viettänyt lapsuuden Sauvossa ja varttunut Paimiossa. Kävi välissä myös mutkan Turussa opiskelemassa media-alaa ja työskenteli tovin myös Salossa. Toimittajana joka paikan höylä, jolle aihepiiriä tärkeämpi kriteeri uutisessa on sen paikallinen kiinnostavuus.

_____________________________________________________________________

Toimittaja Julian Rauhaniemi

Käytännössä koko elämänsä Varsinais-Suomessa asunut median monitoimihöylä, joka kiinnostuu niin taiteesta, urheilusta kuin politiikastakin. Ajattelee, että arjen pienet ilotkin ovat uutisoimisen arvoisia. Inspiroituu ihmisten tarinoista ja maaseudun rauhasta. Viihtyy vapaillaan (penkki)urheillen, saunoen ja, ammatilleen ominaisesti, kirjoittaen.

p. (02) 588 8669 /julian.rauhaniemi@kunnallislehti.fi


Ilmoitusmyyjä Terese Kukkonen

p. (02) 588 8613 / 050 3089031 / terese.kukkonen@kaarina-lehti.fi

Iloinen, reipas ja periksiantamaton persoona, jonka harrastuksiin kuuluvat muun muassa salilla käyminen, hiihtäminen ja rullaluistelu. Odottaa malttamattomana kevään ensi tuoksua ja haaveilee pääsevänsä jonakin päivänä matkalle jonnekin hyvin, hyvin kauas uimaan delfiinien kanssa.

Kaarina-lehden ja Kunnallislehden toimituksessa kesätoimittajina Niko Kettunen ja Hanna Kammi-Rahnasto. Lisäksi toimitus käyttää avustajia, joihin yhteys toimituksen kautta.


Ilmoitusmyyjä Ann-Mari Siikalampi

0440 798 800 / ann-mari.siikalampi@kaari

na-lehti.fi

Työn touhussa jo kukonlaulun aikaan, vaikka muut vielä hierovat unihiekkaa silmistään. Nauttii työnsä vapaudesta. Kun saa määritellä omat työaikansa, jää aikaa myös perheelle, miehelle ja kolmelle tyttärelle – ja hevosil

le. Hevoset ovat Ann-Marin ja tyttäriensä yhteinen intohimo. Ann-Mari aloitti ratsastamisen 4-vuotiaana. Tallin tomut karisivat saappaista yli 20 vuodeksi, mutta kun hän pisti jälleen nenänsä tallille, ei hän sieltä malttaisi olla poissa ollenkaan.

 

Ilmoitusvalmistus

p. (02) 269 3666 / ilmoitukset@kaarina-lehti.fi

Kaupallinen johtaja Katja Hägg   katja.hagg@ts.fi

Toimitusjohtaja Jaakko Ketonen / p. (02) 2694644

 

Vaihde TS-YHTYMÄ p. 02 588 8600

 

Kaarina-lehden Mediakortti